Βαφτιση

Μετά το ιερό μυστήριο της βάφτισης, όλοι θέλουν να χαρούν με το νέο ξεκίνημα του παιδιού σας. Το Riviera beach bar είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε μαμά που θέλει να απολαύσει ένα παιδικό πάρτι με  την ελευθερία που παρέχει η συγκεκριμένη επιλογή. 

Το παιχνίδι, το καλό φαγητό μέσα από το δελεαστικό παιδικό μενού και οι δυνατότητες συνεργασίας με ανθρώπους εξιδεικευμένους στην παιδική ψυχαγωγία, είναι οι λόγοι που θα σας οδηγήσουν στη συγκεκριμένη επιλογή για τον εορτασμού της βάφτισης του παιδιού σας. 

Ο χώρος του Riviera beach bar μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό παραμύθι που πρωταγωνιστής θα είναι το παιδί σας και η οικογένειά σας. 

Ειδικά μενού για τους μικρούς μας φίλους αλλά και για τους συνοδούς τους είναι απεριόριστα και φυσικά ανοιχτά σε κάθε παρέμβαση σας για ένα πιο προσωπικό αποτέλεσμα. 

Εκτός από την τοποθεσία και τις παιδικές λιχουδιές, η ομάδα του Riviera beach bar μπορεί να σας ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες που έχετε για να πλαισιώσετε τη δεξίωσή σας με διάφορα happenings, μετατρέποντας της σε ένα projectπροδιαγραφών Disney!