Υπηρεσιες

My Riviera

Σε μια τοποθεσία μοναδικής ομορφιάς, στην μύτη Τούζλα Αγγελοχωρίου της Νέας Μηχανιώνας, με θέα τον Όλυμπο
και μόλις 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται
το beach bar Riviera.

Ένας προορισμός εμπειρία για χιλιάδες επισκέπτες τα τελευταία 10 χρόνια που το επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις, αλλά και για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους που ήθελαν να τις συνδυάσουν με το καλό φαγητό, το ατελείωτο ηλιοβασίλεμα και φυσικά με τις απεριόριστες επιλογές για μια δεξίωση η για ένα ξέφρενο πάρτι που αποτύπωσε το μεγαλείο της δικής τους… προσωπικής στιγμής!

Η μοναδικότητα του Riviera beach bar… έγκειται στις δυνατότητες του να μεταμορφώσει τον χώρο ανάλογα με την απαιτούμενη περίσταση, λόγω των εγκαταστάσεων του. Η έκταση της παραλίας του σε συνδυασμό με το στήσιμο του μαγαζιού, δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για να αποτελεί:

την σωστή επιλογή
για τις πιο hot καλοκαιρινές βουτιές
την άριστη επιλογή
για την γαμήλια δεξίωση – πάρτι
την ιδανική επιλογή
για μια ονειρεμένη βάφτιση
την περιπετειώδη επιλογή
για ένα παιδικό πάρτι
την απόλυτη επιλογή
για μια εταιρική εκδήλωση
την μοναδική καλοκαιρινή επιλογή
της παρέας για live συναυλίες!

Το Riviera beach bar, με τους εξαίρετους συνεργάτες του είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες!
Το μαγαζί της παρέας, της συντροφικότητας, της τρέλας και της χαλάρωσης!

Ζησε τη δικη σου στιγμη στο Riviera

Γαμος

Έφτασε η ώρα του γάμου σας και αναζητάτε το ιδανικότερο μέρος για τους καλεσμένους σας;
Το Riviera beach bar είναι η απάντηση για εσάς.
Το ιδανικό μέρος που μπορείτε να περιποιηθείτε τον κόσμο σας, ανάλογα με ότι εσείς έχετε επιλέξει για την ξεχωριστή ημέρα σας.
Περισσότερα...

Βαφτιση

Μετά το ιερό μυστήριο της βάφτισης, όλοι θέλουν να χαρούν με το νέο ξεκίνημα του παιδιού σας.
Το Riviera beach bar είναι ο ιδανικός χώρος για κάθε μαμά που θέλει να απολαύσει ένα παιδικό πάρτι με την ελευθερία που παρέχει η συγκεκριμένη επιλογή.
Περισσότερα

Party

Το μαγαζί της παρέας, της συντροφικότητας, της τρέλας και της χαλάρωσης! Όλα σε ένα beach bar… στο Riviera! Μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με όλους τους φίλους σας, μικρούς και μεγάλους!!!
Περισσότερα...

Εταιρικες εκδηλωσεις

Event, συνέδριο, σεμινάριο, παρουσίαση, επαγγελματικό meeting, ενημέρωση, εγκαίνια νέου χώρου, φιλανθρωπική εκδήλωση και ό,τι άλλο σκεφτείτε, εμείς μπορούμε να το κάνουμε διασκεδαστικό.
Περισσότερα